• slide-1
  • slide-2
  • slide-3
  • slide-4
  • slide-5

COPYWRITING

Schrijven vanuit het merk & meer
Mijn specialiteit is corporate communicatie, waarbij ik de identiteit van uw merk bewaak en versterk.
Sinds schrijf ik 2007 schrijf ik vakinhoudelijke artikelen voor Magazine Recycling Benelux.
Ook voor andere vakinhoudelijke interviews voor relatiemagazines of vakbladen draai ik mijn hand niet om.
Tot slot kan ik bogen op een goed track record voor het bedrijven van PR voor zowel bedrijven als culturele organisaties/projecten. Hierbij combineer ik inhoud met een persoonlijke benadering.

Zelfs de sterkste boodschap rilt zonder jasje
Onze maatschappij is visueel ingesteld. Dat neemt alleen nog maar toe. Dat betekent dat tekst vaak niet zonder beeld of opmaak werkt. Het moet elkaar versterken. Beugelsdijk Communicatie beschikt over een breed netwerk van aanvullende disciplines zoals: ontwerpers, vormgevers, illustratoren, webbouwers, entertainers, trainers, filmmakers, fotografen tot en met componisten/muzikanten. Van veelbelovend talent tot doorgewinterde professionals.

Taal in geschreven en gesproken woord
Zakelijk, creatief, journalistiek, literair of wervend.
Elke toonsoort binnen bereik.
Ook (eind)redactie.

“Ik heb Tanja leren kennen als een zeer gedreven professional, die in staat is de vertaalslag te maken van IT naar begrijpelijke mensentaal.”

Harmony Group
Henri van Hoek (Directeur)

“Tanja is een inspirerende vrouw die haar vak goed verstaat. Ze heeft goede ideeën, denkt mee, heeft een frisse blik en stelt bovenal de juiste vragen. Ze doet dus niet alleen wat je vraagt, maar wil samen met je op een hoger niveau komen. En dan worden je communicatiemiddelen vanzelf beter. Kortom, fijn om mee te werken!”

Vijetijdshuis Brabant
Ank Lambers (manager marketing & communicatie)