• slide-1
  • slide-2
  • slide-3
  • slide-4
  • slide-5

BRANDING

Zeggen wat je doet, doen wat je belooft
Wanneer u helder communiceert waar uw organisatie voor staat en gaat is dat krachtig.
Zeker wanneer u die belofte ook inlost. Het inspireert medewerkers en zakelijke partners,
geeft richting en houvast, is aantrekkelijk voor klanten.
Ook uw organisatie heeft een ziel. Net zoals de producten en diensten.
Het blootleggen daarvan is een vak. Net als het ‘tot leven wekken’.

Komen tot de kern & verbinden
Op sensitieve en doortastende wijze dwingt Beugelsdijk Communicatie u te komen tot de kern. Ofwel samen leggen we de identiteit van uw organisatie, dienst of product bloot. Op basis daarvan smeedt Beugelsdijk Communicatie de meest uiteenlopende ideeën overtuigend samen tot één geheel. Waar nodig in samenwerking met organisatieadviseurs, marketeers, trainers en/of strategen. U ontvangt een uitgewerkt merkconcept, helder en eenduidig geformuleerd.

Copywriting met plakfactor
Jarenlang succesvol zijn, betekent niet automatisch dat uw identiteit nog steeds helder is. De grootste inspirators en denkers hebben last van blinde vlekken. Zij kunnen hun visie vaak bevlogen één op één overbrengen. Het op papier krijgen, vraagt een andere vaardigheid. Laat mij uw visie, idee of concept aanscherpen en polijsten. Zodanig dat het een echte ‘plakfactor’ krijgt!

“Tanja voelt op onnavolgbare wijze de tijdsgeest aan en weet dit om te zetten in pakkende concepten en teksten. Ze denkt niet slechts in termen van haar eigen werkgebied, maar opereert vanuit ‘the big picture’ en het uiteindelijk te realiseren doel. Ze beheerst haar vak en is een plezier om mee te werken.”

Wegener MediaVentions B.V.
Harald Diesveld (Business Development Manager)

“Tanja heeft op communicatiegebied ons bedrijf, Bernadette Beeren Body Coaching in Wijchen, op de kaart gezet. Het ging daarbij om de website, folders, reclamecampagne e.d. Tanja heeft dit met een enorm enthousiasme gedaan en heeft zich daarbij verdiept in onze activiteit. Hierdoor kregen we gevraagd en ook vaak ongevraagd allerlei tips, ideeen, artikelen, verwijzingen naar andere bedrijven en websites enz. Dankzij Tanja hebben we vanaf het begin een professionele uitstraling, waardoor we een mooie start hebben kunnen maken.”

Body Coaching Best
Ton Beeren Msc (voorheen verandermanager bij Rabobank)